Friday, August 22, 2008

Megtört a jég? WSC új kiegészítése

Teljes 1 perce jöttem rá, hogy a WSC 9.0 egy új funcióval bővült. Ezt úgy sikerült összehozni, hogy éppen egyik titkos kedvenc témámból állítok össze egy kisebb irományt ami nem más mint a fosszilis pókok (egész pontosan borostyánkőbe zárt ugrópókok) A új funkciót Jason Dunlop (róla meséltem a 2006os börzén néhány embernek, aki azzal vált említésre érdemessé, minthogy megtalálta az első madárpókot borostyánkőben) Dave Penney (nagy borostyánkőspecialista - ha valaki Gambiába szeretne menni csak szóljon nekem ő elintéz mindent) és Denise Jekel és állították össze. és itt érhető el. Ez a hír egyébként azért érdemel külön bejegyzést, mert eddig Norm eddig kimondottan szántszándékkal hagyta figyelmen kívül a fossziliákat a sok "szürke" publikáció, fajleírás és családi besorolás miatt.

2 comments:

Anonymous said...

Helló!

Kedves siler! Írtam neked az archnida.hu-n egy privit. Csak azért írok itt, mert 1: wsc-témába vágó, 2: a honlapodon nem találtam az e-mail címedet 3: azt mondták, hogy már enm nagyon jársz ott arachnidán. Bocsi ha illeéktelen helyre került ez. Előre is köszi!

üdv:m

Szűts Tamás said...

Halihó!
üdv itt a blogon. Az arachnidás fiókomat - saját kérésre - felfüggesztették, így a privit sajnos senki nem olvasta.
1: ha wsc téma akkor jöhet ide is ha közhasznú
2: a "kapcsolat" szekcióban (http://salticidae.next-it.hu/hindex-3.html) ottfigyel a gmailos címem ha privátim akarnál megkeresni inkább
3: az arachnidán egyszer vagy kétszer fordultam meg naponta kétnaponta, de mivel a nézelődés megint regisztrációköteles, és csak felidegesítem magam a hülyeségeken lassan arról is leszoktam.

Üdv:
siler
Mindenki: a madarpokforum.hu -n MINDEN elérhetőségem megvan, a mail is, a messenger is. Vegyél fel, irgyál szó nélkül legfeljebb nem érek rá.
Arra viszont megkérek mindenkit hogy a gondolatait szedje össze előre, ha már ir, mert akkor tudok segiteni ha megértem hogy a kérdező mit akar. Szal, hogy ezzel már akkor amikor kérdez ne raboljuk egymás idejét.